Täytetyt paprikat ovat niin hyviä. Ja helppoja. Tällä kertaa en täyttänyt paprikoita soijarouheella ja tomaattimurskalla (joista saa muuten hyvän täytteen myös), vaan päädyin vähän erilaiseen sekoitukseen:
Paprikan puolikkaissa on sisällä tomaattia, punasipulia, valkosipulia, chiliä (vähän), kapriksia ja "fetaa". Sekoitin paloitellut kasvikset keskenään oliiviöljyssä ja lisäsin hieman suolaa ja pippuria.
Uuniastian pohjalla on vettä ja yrttinen fondikuutio.
Uunista (noin 225 asteesta) parisenkymmentä minuuttia myöhemmin:
Anna vetäytyä sen aikaa kun nuudelit kiehuvat.
Tadaa! Täytettyjä paprikoita nuudelipedillä. Ettäs tiedät isä, syön kyllä lämmintä ruokaa!
tiistai, 4. marraskuu 2008
Kommentit