Huomenta...

Tulin tänne näin aamutuimaan psyykkaamaan itseäni päivän urakkaan (= keittiön ja makkarin siivous). Eilen yksikätisenä imuroin pehmojani ja löysin käsittämättömän määrän roskaa kaapeista. 

Kuvat joulusiivouksesta 2008. Jolloin sillain pikaisesti raivasin keittiön, enhän edes asunut täällä. Mutta minkäs teet, eihän miehistä vain ole tähän, vai mitä tytöt. Paras siis tehdä itse. 

Romukaappi.

Kuivaruoka/kippokaappi. Odotan kauhulla tätä vuotta, kun kippojen määrä on ehkä vähätellen triplaantunut.

Tämä kuva rauhoittaa, ehkä se onnistuu tänäkin vuonna.

Uuni, mies nyt tunnetusti ei varmaan ollut edes kuullut uunin putsaamisesta. Mutta toisaalta jos ei tee ruokaa, niin ei kait sitä tarvi putsatakaan.

Itsepä olin ne sotkut aiheuttanut, ja suhteellisen siistiä tuli.

Sitten pika-avautuminen tähän väliin. Sinä, joka olet suuressa viisaudessasi laittanut tänne uuden lattian. Mitä päässäsi liikkui?!?!?! Vastaus on epäilemättä, ei mitään.
En viime vuonna siirtänyt hellaa (koska se oli 80 % vuodesta käyttämättömänä) ja minulla jäätävä kiire saada edes jonkinmoinen joulukuosi tähän(kin) huusholliin. MIKSI, OI MIKSI KUKAAN EI VAROITTANUT MINUA? Hellamme lepäilee mukavasti kahden paneelin varassa (lisäksi jotkin kaksi epämääräistä lastulevyä) ja sieltähän paljastui myös se alkuperäinen muovimatto. Arvatkaa saatiinko hellaa takaisin suoraan? Oikein. Illalla tarvitsee jatkaa harjoituksia.

 

Kiitos kun kuuntelitte purkaukseni. Ei kovin jouluinen postaus.

Lopuksi vielä kahvinkeittimen siistimistä--