Huomenta kaikki kiltit lapset.

Huh kun aika kuluu. Melkein kuukausi sitten matkatulta Münchenin reissulta mieleen jäivät kaikki ihanat joulujutut, mitä kaupat olivat väärällään jo silloin. Vaikka joulutorit eivät vielä olleetkaan pystyssä.

Koska olen maltillinen ja kohtuullinen ihminen (yea right) en kantanut mitään viiden kilon suklaarasiaa mukanani Suomeen. Nämä ihanuuden oli kuitenkin pakko saada, kaiken riskin uhallakin.

Viimeksi kun kuljetin lentokoneessa pääsiäismunia, se ei päättynyt kovinkaan nätisti.  Nämä ihanuudet sen sijaan pakattiin suurella harkinnalla ja hartaudella ja ainoa vahinko näkyy kuvassa. Toinen muna halkesi keskeltä.  Mutta sehän on vain hyvä, koska nyt tekin näette sen sisältäkin.

Voiko siis olla hienompaa. Joulupääsiäismuna... ja vielä Kinder... ja ISO. Voitaisiinko tehdä aloite, että mekin saataisiin edes Pääsiäisenä isoja kinderejä. Se on niin parasta suklaata.

Laitoin tuohon viereen yhden normiyllärin suhteuttamaan tuon kokoa.  Arvatkaa paljonko tahdonvoimaa on kysynyt, etten ole katsonut, mitä tuolla on yllärinä.