Ei voi sanoa, että taas tehtiin racletteja, viimeksi grilli on hilattu kaapista ulos käyttötarkoituksessa Helmikuussa, ihan aina kun ei raaski tai voi mutustaa kamalaa könttiä rasvaista juustoa :D

Mutta nyt aika oli omiaan siihen.

 

1245692448_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytin Turunmaa-juustoa, päälle pilkottuna paprikaa, herkkusieniä, kesäkurpitsaa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, punasipulia, jalapenoja ja kylmäsavustettua kinkkua.

 

1245692462_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alla juusto sulaa, ylempi odottelee vuoroaan. Racletteja voi lämmittää myös esim. uunissa, jolloin ei tarvi välttisti olla tuommoista tilarohmua kaapissa.

 

1245692472_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä racletti kaavittuna lohkoperunoiden päälle. (Racler = kaapia)

Loppuviimeksi tätä herkkua ei voi mättää ihan loputtomasti, itsellä tulee viimeistää kolmannessa satsissa äärettön ähky...