Ei voi sanoa, että taas tehtiin racletteja, viimeksi grilli on hilattu kaapista ulos käyttötarkoituksessa Helmikuussa, ihan aina kun ei raaski tai voi mutustaa kamalaa könttiä rasvaista juustoa :D
Mutta nyt aika oli omiaan siihen.
Käytin Turunmaa-juustoa, päälle pilkottuna paprikaa, herkkusieniä, kesäkurpitsaa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, punasipulia, jalapenoja ja kylmäsavustettua kinkkua.
Alla juusto sulaa, ylempi odottelee vuoroaan. Racletteja voi lämmittää myös esim. uunissa, jolloin ei tarvi välttisti olla tuommoista tilarohmua kaapissa.
Tässä racletti kaavittuna lohkoperunoiden päälle. (Racler = kaapia)
Loppuviimeksi tätä herkkua ei voi mättää ihan loputtomasti, itsellä tulee viimeistää kolmannessa satsissa äärettön ähky...
Kommentit