Tästähän voisi tehdä Tiiaisen sushiblogin... Tänään olen kuitenkin päättänyt ryhdistäytyä ja panostaa johonkin kivaan ruokaan.

Olen tässä alkuvuoden mittaan (siis kamalaa, ei enää ole mikää alkuvuosi vaan nythän jo neljäsosa tätä vuotta on takana) väsännyt sushia kerran jos toisenkin.

Lohi-kurkku makeja, katkarapu-avokado makeja, kraavilohi nigireja.

Kuvasta voimme nähdä myös, että sushi on yleinen sunnuntairuoka, eli en todellakaan ole panostanut ulkoiseen habitukseeni edes sitä vähää, mitä silloin, kun tarvii astua ovesta ulos. Kylmäsavulohta, katkarapu ja kylmäsavulohi makeja feat avokado ja porkkana. Kasvismakeissa päällä merileväkaviaaria.

Joskus käy niin, että saatan vähän yliarvioida ruokahalua, jolloin seuraavan päivän lounas (jep yleensä olen maanantait kotona) on myös sushia.