Tätä olen halunnut kokeilla jo aika kauan.

Lopulta olin aivan varma, että tämä menee nyt ihan kädelleen. (Vielä siinä vaiheessakin, kun kannoin tarjolle pöytään). No hyväähän se oli. Soveltamani ohje oli kevyesti tarkoitettu 20:lle henkilölle...


Minä suuntailin tämmöisen kahdelle ruokailijalle:

½-1 liivatelehteä
1/5 sitruunan mehu + kuori
100 g katkarapuja
1/5 prk kermaviiliä
0,4 dl kermaa
suolaa
valkopippuria

- Laita liivatteet kylmään veteen (5-10 min).

- Sekoita katkaravut ja kermaviili blenderillä tai sauvasekoittimella.

- Vatkaa kerma vaahdoksi.

- Lämmitä sitruunamehu ja sekoita siihen liivate.

- Sekoita kerma+ravut+liivate.

- Mausta suolalla ja pippurilla

- Siirrä vaahto tarjoiluastioihin ja jääkaappiin hyytymään.

Koristeena rosépippuria ja ruohosipulia.