Kyllä kertakaikkiaan viikonloppuna oli herkkuruokaa, sunnuntaina  ainoa hempeä hetki (Tiia ja Esa 6 kk kihloissa) oli se, että syötiin yhtä aikaa.

Kamalan kiireen takia, en lähtenyt kikkailemaan sen kummemmin.

Alkusalaatti (ruukkusalaatti, kurkku, paprika, jalapeno, kermaviilikastike)

Pihvit ennen pannua, en tehnyt kovin paksuja, että saan ne kypsäksi (ette halua, että kuvailen yksityiskohtaisesti sitä ällötystä, kun fiinissä tilaisuudessa söin medium-lihaa).

Paistoin pihvit siis kypsäksi (n. 5 minsaa/puoli) riittää olisi saattanut 4 minuuttia, mutta vasta opettelen tota pihvin paistamista (tämä oli toka kerta).  Kypsien pihvien päälle rouhin merisuolaa.

Valkosipuliranskalaisia, eli ranskalaisia, jotka on maustettu suolalla ja valkosipulijauheella.

Lisäkkeenä syksyisen punaiset kasvikset (porkkana, paprika, punasipuli) pannulla paistettuna kera hunajan, suolan ja meiramin.

Kermakastike: kun pihvit olivat valmiita kaadoin pannulle ruokakermapurkin, vähän vettä, lihaliemikuution ja keitin sen kasaan. Päällä vähän rosepippuria.