1259225328_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Järjestelin hieman kaikkialta pursuvia korvakorujani (omatekemiä sellaisia) . Kävi ilmi, että niitä oli vähän enemmän kuin kuvittelin.

1261116115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joukkoon on eksynyt myös jokunen pinssi, sormus ja kännykoru (joita en muuten saa edes puhelimeeni kiinni, että jee).

Vielä olisi kasa materiaalia ja ideoita odottamassa. Eikä joukossa ole kuin parit tuplakappaleet. Voipi olla, että koruja kohtaan kiinnostusta osoittaneet kaverihenkilöt pääsevät taas valkkailemaan taulusta mieleisiään, jos raahautuvat kylään.

 

Bonuksena:

Raila Makuja maalta -blogista haastoi minut kertomaan seitsemän jouluasiaa itsestäni. En tiedä ovatko nämä nyt niin suuria paljastuksia ja osa on tullut ilmi aiemminkin.


1. Tajusin ehkä 19-vuotiaana, että laulussa "Joulupukki suukon sai" ei välttisti ole kyse äidin löyhästä moraalista.


2. Suunnittelen joululahjoja jo heinäkuussa.


3. Yleensä Joulun alla iskee niin suuri opiskeluähky, että minulla "rupean vapaaksi taiteilijaksi ja elän punaviinillä" -vaihde menee päälle. (Tänä vuonna opiskelukriisi oli melko lievä).


4. Vaikka sekoan joka joulu lahjahankinnoissani, poden moisesta kulutushysteriasta kamalan huonoa omatuntoa. Tämä johtaa esim. siihen, että alan itkeä katsoessani videopätkiä, kuten Ylen hyvä joulumielikeräyksen mainosvideoita.


5. Minulle pienetkin muutokset jouluperinteissä ovat kamalan kriisin alkulähteitä. Nykyään muutokset eivät kaada sentään ihan koko maailmaa.


6. Olisin halunnut makuuhuoneen ikkunaan semmoiset imukupeilla kiinnitettävät joulukynttilät, mutta en löytänyt niitä mistään. Lienevätkö vähän poissa muodista, kun en muista nähneeni sellaisia muualla kuin mummolassa. :D


7. Rakastan jouluruokia, mutta oikeastaan mikään leivonnainen (piparit, pullat, kakut) ei iske. Joulutortut vähän (ja nekin mieluummin suolaisina).

 

Harmittaa, kun en muistanut napata lisää vanhoja joulukuvia kotona käydessäni... Tässä siis jo kertaalleen täällä olleita.

2112237.jpg

Joulupukin suosikkityttö. Taustalla mummo.

2112235.jpg

Mikko, minä, aasi ja uudet aamutossut...

2112236.jpg

No kai sen pikkusen pitääkin jännittää....