Aah, sain käden vielä konekirjoituskuntoon, jäädytettyäni sitä toistakymmentä minuuttia töiden jälkeen. Vinkki karttakaa pizzanleikkaamista viittä tuntia putkeen.

Lehdestä leikatun ruokaohjeen innoittamana.

Tarvitset:

ruisleipää
salaattia
tomaattia
kirjolohta (itse kypsensin filettä uunissa)

kastikkeeseen:
2 kananmunaa keitettynä
1 suolakurkku
½ punasipuli
2 dl kermaviiliä
mausteita

(kastiketta tulee aika runsaasti, varsinkin jos syöjiä on 2, kannattaa ehkä puolittaa ohje)

- Lämmitä leipiä ja voitele pienellä määrällä margariinia.
- Lado leivälle salaatti, kala, tomaatti sekä kastike

Tarjoa ristikkoperunoiden kera (on muuten ihan äärettömän hyviä, kaupasta valmiina pakasteena).

Perunoiden dippi:

creme faichea
mexican ketsuppia

1247050161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiiainen palaa jääpussin viereen...