Aah, sain käden vielä konekirjoituskuntoon, jäädytettyäni sitä toistakymmentä minuuttia töiden jälkeen. Vinkki karttakaa pizzanleikkaamista viittä tuntia putkeen.
Lehdestä leikatun ruokaohjeen innoittamana.
Tarvitset:
ruisleipää
salaattia
tomaattia
kirjolohta (itse kypsensin filettä uunissa)
kastikkeeseen:
2 kananmunaa keitettynä
1 suolakurkku
½ punasipuli
2 dl kermaviiliä
mausteita
(kastiketta tulee aika runsaasti, varsinkin jos syöjiä on 2, kannattaa ehkä puolittaa ohje)
- Lämmitä leipiä ja voitele pienellä määrällä margariinia.
- Lado leivälle salaatti, kala, tomaatti sekä kastike
Tarjoa ristikkoperunoiden kera (on muuten ihan äärettömän hyviä, kaupasta valmiina pakasteena).
Perunoiden dippi:
creme faichea
mexican ketsuppia
Tiiainen palaa jääpussin viereen...
Kommentit