Tätä minun on tehnyt mieli kokeilla jo kauan. Ohjeen tarjoaa jälleen vanha ja luotettava kotitalouskirja.

2 huoneenlämpöistä kananmunaa
2,5 dl durum-vehnäjauhoja

1. Laita jauhot kekoon kulhon pohjalle, tee keskelle kuoppa ja riko kananmunat sinne.
2. Vatkaa munat haarukalla ja sekoita sitten jauhot ja munat aloittaen keskeltä.
3. Sekoita käsin tasaiseksi ja alusta pehmeän kimmoisaksi.
4. Kääri kelmuun hetkeksi. (Pidin ehkä 30 minuuttia).
5. Kauli taikina ohueksi. Siis tosi ohueksi. 
6. Kääri taikina löyhäksi rullaksi ja leikkaa halutun paksuista pastanauhaa...

Keittämiseen ei mene montaa minuuttia.

Tarjosin pastan kanssa pekonikastiketta ja parmesaanijuustoa, jotain vihreetä olisi saanut olla, niin olisi nätin näköinen. =)