Heh, olin muka ovela ja tein "kevytversion" , eli siis poistin vanhan ohjeen mukaisen juuston taikinasta (saa nauraa).
16 kpl sarvia
50 g margariinia tai voita
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl maitoa
Täyte:
kinkkua
Koskenlaskija viherpippurisulatejuustoa
Päälle:
kananmunaa
unikonsiemeniä
- Nypi rasva ja kuivat aineet kulhossa. Lisää maito ja sen verran jauhoja, että saat hyvän kimmoisan taikinan.
- Jaa taikina kahtia ja kauli osat pyöreiksi.
- Leikkaa taikina kahdeksaan sektoriin.
- Levitä täytettä sinne leveään osaan, kannattaa muistaa maltti täytön kanssa.
- Pyöritä sarvet kiinni, aloita leveästä päästä.
- Voitele kananmunalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä.
- Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Eivät taatusti pääse vanhenemaan.
Kommentit