Heh, olin muka ovela ja tein "kevytversion" , eli siis poistin vanhan ohjeen mukaisen juuston taikinasta (saa nauraa).

1249106142_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

16 kpl sarvia


50 g margariinia tai voita
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl maitoa

Täyte:
kinkkua
Koskenlaskija viherpippurisulatejuustoa

Päälle:
kananmunaa
unikonsiemeniä

- Nypi rasva ja kuivat aineet kulhossa. Lisää maito ja sen verran jauhoja, että saat hyvän kimmoisan taikinan.

- Jaa taikina kahtia ja kauli osat pyöreiksi.

- Leikkaa taikina kahdeksaan sektoriin.

- Levitä täytettä sinne leveään osaan, kannattaa muistaa maltti täytön kanssa.

- Pyöritä sarvet kiinni, aloita leveästä päästä.

- Voitele kananmunalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä.

- Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

1249106149_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eivät taatusti pääse vanhenemaan.