Minulla oli Turussa vanheneva Wiener Nougat crush pussi. Lupasin ottaa sen Tampereelle ja tehdä kakkua. Luonnollisesti unohdin pussin Turkuun, joten vastaavasta nannasta tulossa lisää ohjeita lähiaikoina.

Apua tähän kakkuun tarjosi Kakkukioski.

Tässä minun näkemykseni asiaan, 15 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan.

n. 50 g kaurakeksejä
n. 30 g rasvaa

Murskaa keksit ja sulata rasva. Sekoita keskenään ja painele irtopohjavuokaan (jossa esim. leivinpaperi pohjalla).

1/2 purkkia maitorahkaa
1/3 purkkia Flora Vanillaa
sopivaksi katsottu määrä Wiener Nougat crushia :D(1/3 pussia)
0,1 dl kahvia (kuumaa)
1,5 liivatelehteä
(vanilliinisokeria)

- Laita liivatelehdet kylmään veteen
- Vaahdota Flora vanilla
- Lisää rahka ja crush
- Tarkista maku, jos mielestäsi kaipaa, lisää (vanilliini)sokeria
- Purista liivate lehdet ja sekoita kuumaan kahviin
- Sekoita kahvi varovasti muuhun seokseen.
- Kaada koko aikaansaannoksesi irtopohjavuokaan
- Anna hyytyä, menee ehkä tunti maksimissaan 2. (Tähän pieneen vuokaan)