Löysin ohjeen Ellin kyökistä

Koska minulla on maailman suloisin irtopohjavuoka, jonka halkaisija on 15cm.
Tässä ohje copy-pastena

200 g kaurakeksejä
75 g voita
täyte:
1 pss turkinpippuricrushia
300 g vaniljatuorejuustoa
6 dl flora vispiä
5 liivatelehteä
300 g tummaa suklaata

Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa.
Levitä irtopohjavuoan pohjalle.
Laita puolet crushista likoamaan 1 dl vettä muutamaa tuntia aiemmin.
Liota liivatteet.
Vatkaa kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto.
Sulata suklaa ja sekoita täytteeseen.
Lämmitä turkinpippureiden liotusvesi ja liuota liivatteet siihen.
Lisää täytteeseen loput crushista ja liivatteet.
Hyydytä kylmässä seuraavaan päivään.

Tämä ohje täyttää mukavasti 24 tai 26 senttiä halkaisijaltaan olevan vuoan.
Minulla on määrät Tampereella, mutta tilavuus on 26% tuollaisen 26 cm halkaisijan vuoasta, eli kerrotaan 0,26:lla.