En ole aikoihin tehnyt itse tuorepastaa... vaikka se on niin kuitenkin nopeeta ja helppoa.


(Suoraa copy-pastea vanhemmasta postauksesta)
2 huoneenlämpöistä kananmunaa
2,5 dl durum-vehnäjauhoja

1. Laita jauhot kekoon kulhon pohjalle, tee keskelle kuoppa ja riko kananmunat sinne.
2. Vatkaa munat haarukalla ja sekoita sitten jauhot ja munat aloittaen keskeltä.
3. Sekoita käsin tasaiseksi ja alusta pehmeän kimmoisaksi.
4. Kääri kelmuun hetkeksi. (Pidin ehkä 30 minuuttia).
5. Kauli taikina ohueksi. Siis tosi ohueksi. 
6. Kääri taikina löyhäksi rullaksi ja leikkaa halutun paksuista pastanauhaa...

Sekoita kypsän pastan joukkoon pestoa ja päälle mozzarellaraastetta, aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiveja (saatatte huomata jotain tiettyä trendiä viimeaikaisissa ruuissa, tyyliin aurinkokuivattuja tomaatteja + oliiveja kaikkialla).
Kaiken kruunaa ripaus mustapippuria.