Hieman ensimmäisen teemaviikon "huipentuma" venähti, kiitos aktiivisen javaamisen.
Kasvisruokaviikon huipentaa omenamanna, joka oli varsinaista herkkua, joka sopii vähän joka tilanteeseen: aamupalaksi, välipalaksi, lounaaksi ja jälkiruuaksi. =)
Inspiraatiota siivitti Pirkka, minun näkemykseni oli tälläinen
Omenamannaa (kahdelle nälkäiselle lounaaksi)
2 dl omenatuoremehua
3 dl vettä
Kiehautetaan kattilassa, ja lisätään
vajaa 1 dl mannasuurimoita
keitellään 8-10 minuuttia
lisätään
n. 400 g omenasosetta
kiehautetaan jälleen ja maustetaan
vajaa ½ dl sokeria
½ tl kanelia
Anna jäähtyä ja sen jälkeen vaahdota. Tarjoa maidon kanssa.
Kommentteja teemaviikosta olisi mukava saada, kiitos.
Kommentit