Hieman ensimmäisen teemaviikon "huipentuma" venähti, kiitos aktiivisen javaamisen.

Kasvisruokaviikon huipentaa omenamanna, joka oli varsinaista herkkua, joka sopii vähän joka tilanteeseen: aamupalaksi, välipalaksi, lounaaksi ja jälkiruuaksi. =)1240464054_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Inspiraatiota siivitti Pirkka, minun näkemykseni oli tälläinen

Omenamannaa (kahdelle nälkäiselle lounaaksi)

2 dl omenatuoremehua
3 dl vettä
  Kiehautetaan kattilassa, ja lisätään
vajaa 1 dl mannasuurimoita
  keitellään 8-10 minuuttia
  lisätään
n. 400 g omenasosetta
  kiehautetaan jälleen ja maustetaan
vajaa ½ dl sokeria
½ tl kanelia

Anna jäähtyä ja sen jälkeen vaahdota. Tarjoa maidon kanssa.

Kommentteja teemaviikosta olisi mukava saada, kiitos.