2111170.jpg

Jee, Joulu lähenee niin ettei perässä meinaa pysyä. Siitä syystä tämänkertainen postauskin tulee hieman myöhässä. Mutta siitä irtoaakin sitten toivottavasti melko huvittavaa katseltavaa/luettavaa/mahdollisesti lahjaideaa...

Tässä syksyllä kuljin pahaa aavistamatta luennolta kotiin ja satuin vilkaisemaan matkallasijaitsevan wanhan tawarain tawaratalon ikkunaan, ja siinä ne sitten olivat. Maailman ihanimmat/hauskimmat/nerokkaimmat korvakorut. STACY STICK -kierrätyskorut, joita oli jos jonkin näköisiä. Melkein jo ryntäsin kauppaan ja olin huutamaisillani, että haluan ne kaikki. Sitten vilkaisin uudestaan ja totesin, että ei kiitos. Hinta oli 12 euroa, joten saituri minussa nosti heti päätään. Ei kiitos sittenkään.

Syykin oli selvä, kierrätetyt Kinder-yllärit eivät olleet tarpeeksi "retrot" minusta, jotta niiden arvo olisi toistakymmentä euroa (toki tajuan, että tekijäkin osansa tarvitsee). Minullapa sattui olemaan muistikuva karkkipurkista, joka sijaitsee mummolan kaapissa. Ja kyllä vain, siellä toistakymmentä vastaavaa Kinder-lelua.

Eli ei kun tuumasta toimeen.

2162130.jpg
Lelu pihteihin, jos satut omistamaan ruuvipenkin, et tarvitse apuria pitämään uhria paikallaan :D

2162134.jpg
Aloitetaan tekemällä naulalla pieni kuoppa siihen kohtaan, johon kiinnitysruuvi halutaan.

2162135.jpg
Sen jälkeen aletaan ruuvata lenkkiä paikalleen.

2162131.jpg

Keskittyminen on kaiken A ja O. Pihdeillä väännän leluun kiinnitysruuvia.

2162132.jpg

Ruuvi uppoaa hitaasti mutta varmasti.

2162133.jpg
Tämä oli erityisen hankala yksilö, kiitos tuon rusetin.

2162136.jpg
Kas näin, molemmat tytsät ruuvi päässä.

2162137.jpg

2162139.jpg

Kiitos STACY STICK ideasta ja anteeksi sen käyttämisestä... Sitten kun tulee tarpeeksi retroja koruja, niin tulen niitä hankkimaan.

Kiinnitysruuveja saa ainakin Tampereelta Harraste-liikkeestä, korvislenkit ja siima, jolla kiinnitin lenkit ja korvisosat sekä korvislenksut Sinooperista.