On alkanut vaihteeksi tympiä vaihdella ruokaa jauhelihan ja kanan välillä. Ostin sitten possun ulkofilettä (600g) ja vääntelin niistä leikkeitä. Määrä oli aika iso, mutta se oli pienin, minkä kaupasta löysin, plus minun nirsoilulla siitä lähti ainakin 100 grammaa kaikkea "röhnää"(lue: valkoista).

Leikkasin fileen kymmeneen osaan ja nuijin pihvit ohuiksi ja ripottelin vähän suolaa ja pippuria pinnalle.

Sitten kieritetään pihvi kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa (joihin olin sekoittanut myös vähän suolaa ja pippuria). Pihvit paistellaan pannulla.

Tarjosin kaverina (yllättäen) ristikkoperunoita (ja ananasta). Ja vaikka oli ananasta niin ei ole sitten havajinleike :D  

Tästä syötiin sitten koko viikonloppu :D