2111150.jpg
Joulunodotukseni sen kuin kiihtyy (taidan pitää odottamisesta vielä enemmän kuin itse joulusta). Maalailin pilttipurkeista muutamia kynttilälyhtyjä.

2117288.jpg
Oikeassa elämässä noita purkkeja kanttaa pitää jollain alustalla. Nämä paloivat sen puoli minuuttia kun kuvasin ne. Nämä ovat aika yksinkertaistettuja, ehkä seuraaviin teen myös esim. valkoisen pohjan alle. Saa nähdä. Ajattelin sijoittaa nämä "Tampereen asuntoni" parvekkeelle, josta niitä olisi mukava ikkunasta katsella.
Maalaukset on tehty Sinooperin Ceramica lasimaaleilla, tosin en ole varma, myydäänkö niitä enää. (Itse olen saanut nämä tosi kauan sitten, ja ovat vieläkin ihan hyväkuntoisia.)

Jos kynttiläpurkkeja sen sijaan tunkee jo joka nurkasta ja sinulla sattuu olemaan tyhjiä lasipurkkeja, ovat nämä oivallisia pikkuisia lahjarasioita.

2117290.jpg
Tämä on vanhempaa kuvaa, purnukoista, joita olen maalannut. Näissähän (tai vähän isommissa purkeissa) voisi olla kiva antaa vaikka hilloa, karkkeja tai tehdä vaikka kotitekoinen kasvonaamio ystävälle. Mm. täältä ja täältä vinkkejä kotitekoisiin kauneusjuttuihin.