(Alkuun taas terveiset yliopistolta, harkoista tältä kertaa. Mutta hei enpähän lintsaa, jep pakolliset harkat.)

Tarjouksesta osti äiti naudan sisäfilettä ja koska se köntti oli niin iso, minäkin sain osan siitä.

En ole ennen laittanut naudanlihaa, mutta eipä se kovin vaikeaa ollut. Hieroin lihoihin mausteeksi hieman merisuolaa ja mustapippuria ja paistoin pannulla (kypsiksi).

Sitten kun olin lihat paistanut otin ne pois pannulta ja kaadoin siihen purkin ruokakermaa ja heitin mukaan muutaman pilkotun valkosipulin kynnen ja muutaman kokonaisen marinoidun valkosipulin kynnen. Hieman lisää sakeutta Maizenan suurusteella.

Vihanneslisukkeessa on punaista chiliä, punasipulia, kesäkurpitsaa. Paistoin niitä myös hetken pannulla ja maustoin pienellä määrällä suolaa ja hunajaa.

Mukana menossa myös ranskalaisia ja ranskankermaa (jota oli mukana, koska pelkäsin, että ruoka olisi liian tulista, ei ollut mitään verrattuna tähän).

No niin, seuraavaksi aion olla vapaaehtoinen ja vastata. :D