Jaha, voi kun kiva, blogitekstini katosi jonnekin...

Sain haasteen Iidalta "Hulluna vähän kaikkeen" -blogista.

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt
3. Linkitä blogiin josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne sinulle merkitsevät.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

Yritin nyt integroida tätä myös tähän blogini pääajatukseen eli ruokaan.

1. Maku: Olen äärettömän perso hyvälle. En niinkään kekseille, karkille tai semmoisille. Mutta hyvälle ruualle (ja vähemmän hyvälle ruualle, joka muuten vain ei ole hyväksi linjoille). Siitä seuraakin ainainen jojolaihduttaminen. Tietää muuten, että on vähän oudossa seurassa, kun viininmaistelun yhteydessä aletaan puhua maistamisen genetiikasta.

2. Näkö: Syksyiset lehdet, lumihiutaleet... sitten pinnallisemman kauniit asiat. Lisäksi kauniit kattaukset ja siisti koti.

3. Haju: On tärkeää myös makuelämyksen kannalta. Minusta on ihanaa jos kotona tuoksuu hyvältä, eikä esimerkiksi viikon vanha biopussi. Pidän usein liesituulettimen päällä vanilliinisokeripurkkia auki tai kardemummaa, jotta tuoksuisi hyvältä.

4. Tunto: Taikinan vaivaaminen, pehmolelut, halaus, tuntuvat kivoilta. Oma erikoinen mieltymykseni liittyy mädin syöntiin, se tuntuu kivalta kitalaessa.

5. Kuulo: Pidän musiikista, äänistä, mutta minun elämässäni pitää olla sijaa hiljaisuudelle. Erityistä ärsytystä herättää, jos pikkulapsia viedään meluisiin tapahtumiin, ilman kuulosuojaimia. Ei oo kovin kiva, jos tinnittää jostain kolmevuotiaasta.

Haastan:
1. Makuja maalta
2. Vellipoika
3. Kanelitytön kakkuparatiisi
4. Tylpyn matkassa
5. Nokke kokkaa!