Siitä, tietää että on liikaa tekemistä, kun siivoaminen ja tiskaaminen ovat rentouttavia vapaahetkiä. :D 

Välillä yritän myös hemmotella itseäni sellaisella luksuksella, kuin ruuanlaitto.

Olen halunnut ehkä vuoden tehdä lasagnesalaattia. Ohje on ollut jossain Ruoka Pirkka -lehdykässä. Ja luonnollisesti en taaskaan oikein noudattanut ohjeita.

Lisäksi sattui semmonen arviointivirhe, "Ainahan meillä on lasagnelevyjä kaapissa, vähintään niitä valmiin kastikkepussin mukana tulevia, mitä en ikinä käytä". VÄÄRIN .

Eli salaattiin tarvitset:
8 lasagnelevyä (jos sinulla sattuu olemaan vain 4-5 levyä voit käyttää myös canneloniputkia ja halkaista ne kypsinä)
pieni sipuli
tomaattia
kesäkurpitsaa
oliiveja
säilykemangoa
fetaa
rucolaa
pestoa

Keitä lasagnelevyjä (tai niitä canneloneja, köhöm) noin 8 minuuttia, laitoin veteen hiukan öljyä estämään tarttumista. Huuhtele kypsät levyt (varo edelleen tarrautumisefektiä). Aseta kaksi ensimmäistä levyä tarjoiluastiaan (itse laitoin kylmänä), ja sivele päälle pestoa.

Pilko ja sekoita muut aineet keskenään ja lado "täytettä" levyjen päälle.
Toista kunnes levyt loppuvat.

Tarjolle sitten vain, kauneus vähän kärsi hopusta, mutta maku ei todella.

En voi liikaa hehkuttaa tämän ihanuutta. Oikeasti. (Mitä itsekehua).