Tähän kalaherkkuun sain vinkkiä äidiltä... Siitä hieman soveltaen syntyi "lohta oliivi-sipuli-valkosipuli-smetana kuorrutuksella" Tiiaisen tapaan. :D
Kaikki alkoi suunnattomasta kalan himosta. Jolloin täytyy joko mennä ongelle tai vaihtoehtoisesti kaupan kalatiskille. Kummassakin on riskinsä, ettei saa mitä haluaa.
Eli eihän sieltä hyvännäköistä kirjolohta löytynyt. Ja koska norski sitten oli tarjouksessa (se on muuten Tampreella paljon paremmassa tarjouksessa) otin semmoisen kapoisan pyrstöpalan.
Pyrstön eräs paras puoli on se, että pienet pyrstöpalat ovat usein jopa täysin ruodottomia.
Tässä file johon olin yön ajaksi heittänyt päälle vähän sokeria, merisuolaa ja sitruunapippuria.
Ei saisi tietysti mainostaa, mutta semmoisen muovikippoja myyvän firman minipikakokki on maailman kätevin mm. sipulin, valkosipulin ja oliivin murjomiseen.
Eli valkoinen on smetanaa, jonka sekaan lusikoin punasipulia, valkosipulia ja vihreitä oliiveja.
Ja tältä se näyttää muhittuaan uunissa n. 225 asteessa puolisen tuntia .
Kaverina tarjosin ranskuja. Perunamuusikin vois olla jees, mutta yhdelle hengelle en oikeen jaksa lähtee panostaan :D
keskiviikko, 12. marraskuu 2008
Kommentit