Ei kylläkään oltu matojahdissa Esan kanssa lauantaiaamuna, mutta kyllä päässä pitää vähän viirata kun kello soittaa julmetun aikaisin ja ennen aamupalaa hinauduimme aamukävelylle ihanan syksyiseen aamusumuun.

Olin luonnollisesti pukeutunut yhtä urheilullisesti, kuin aina... Pitkän takin oli tarkoitus olla kuvausrekvisiittaa (olen aika vakuuttunut, että Esa olisi halunnut kuvata minua Alan Waken pahiksena).

Tämä kuva on kuin suoraan Alan Wakesta (tosin siinä niitä lintuja on aina paljon)... Alan Wakesta puheenollen, siinä muuten jännitystä kerrakseen, itsehän en edes uskalla pelata sitä, jo katsominen on välillä liian kihelmöivää.

Kotiinpäin käpöttelimme lenkkipolkua. Sumukin alkoi hälvetä, hämähäkinseittejä oli paljon. Yleensä ne sijoittuvat metsässä labout minun naamani korkeudelle ja ne huomaa vasta kun mähmäinen seitti tarrautuu nenään.

Tästä voisi päätellä, että metsässä saattoi liikuskella hallusinoivia eläimiä.

Kenties tämä kurre on pistellyt kärpässientä parempiin suihin. Hirmuisen loikinnan ja tohottamisen jälkeen, se malttoi pysähtyä poseeraamaan.

Aamukävely oli ihana alku kivalle ja ohjelmantäyteiselle päivälle. Kävimme myös Asta Koti ja Sisus -messuilla, jossa lähes kukaan ei ottanut meitä vakavasti ja lisäksi Kalamarkkinoilla ostamassa hirmusti kaikkea muuta kuin kalaa :D 

 

(kuvat: Esa)