Eihän tässä jouda mitään ruokaa laittamaan... Kaiket päivät menee tietokoneen vieressä nököttäen (sitten vielä ihmettelen, että on se kummallista, kun tänään taas sattui käteen roskapussin kantaminen). Jäykät niskat? Jaa mulla vai? --köhöm, täytyy vaan sanoa, että toivottavasti ei soiteta töihin viikonloppuna, tai tuommoisilla tuntemuksilla lautaset saattaa tipahtaa kourasta. 

Vaikka käytännössä kokoajan valitan siitä, että on kamala kiire, olen kyllä ollut todella innoissani opiskelusta. Motivaatiota on varmaan enemmän kun kolmena aiempana vuonna yhteensä. Siitähän tämä kiirekin sitten tuli, kun haalin kursseja sillain urakalla. Niistä jopa pari olen jo saanut suoritettua. :D 

Koko syksyn olen mm. ohjelmoinut.

Ote Lausekielisen ohjelmoinnin harkkatyöstäni, tulee varmaan takaisin, kun meillä on opettajan kanssa hieman näkemyseroja hyvästä ohjelmointitavasta :D Kaikki opetetaan juuri päinvastoin kuin Turussa.

Varmasti kaikilla ihmisillä, joiden kanssa olen tekemisissä pursuaa korvat avautumistani itsenäisesti suoritettavasti Funktionaalisen genomiikan kurssista. En tiedä, miksi se aiheuttaa niin kamalia aggressioita minulle, kaikki asiat ovat periaatteessa tuttuja Turun lähes vastaavalta kurssilta. Poden varmasti vieläkin huonoa omaatuntoa siitä, että menin sanomaan opettajalle, että voisin tehdä sitä perioditauolla, kun ei ole ihmeempää tekemistä ja sitten en tehnytkään. :D Anteeksi, Martti.

Vähän vuorovaikutuskaavioo... (Ei mitään epäselvyyksiä, eipä).

Tämä oli lempparini, ote aineenvaihduntareiteistä :D Vähän kuin metrokartta, mutta jos saan metrokartan käteeni, tiedän minne pitää mennä. En ylipäänsä tajua, mitä joku hyötyy sekaisista kuvista, jotka eivät todellakaan selvennä asiaa yhtään.

Lisäksi, kun vauhtiin päästiin taidan avautua vielä aiheesta lapselliset kanssaopiskelijat ja epäonnistunut hyvityspistejärjestelmä. Kurssilla saa tehdyistä tehtävistä hyvitystä tenttiin riippuen tehtyjen tehtävien määrästä. Toisin kuin monilla muilla kursseilla näitä palautettuja tehtäviä ei tarvi olla valmis esittämään harkkaryhmässä. Läsnäolo harkoissa on kuitenkin myös pakollista, saadakseen hyvityspisteitä. Tämä johti siihen, että sinisilmäisesti länttäsin rastin jokaisen tekemäni tehtävän kohdalle ja kappas esitin kolme yhdeksästä harkkatehtävästä. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, haista home(juusto) ja kasva aikuiseksi.

Siinä vähän virheellinen ER-kaavio sieltä harkoista. Viisauden sanoiksi vielä edelliseen, miksi me oltaisiin siellä harkoissa, jos kaikki osaa jo kaiken? Minä ainakin keksin kymmeniä parempia tapoja viettää aikaani, kuin istua turhanpanttina luennolla.